24/7 Support number 385 - 51- 864 - 007

Aktivni odmor u Baški

 

Stjenoviti obalni krajolik u okolici Baške privlači i privlači brojne posjetitelje. Kako bi ljubitelji planinskih visina mogli uživati u šetnji i planinarenju, turističke staze Baške su uređene i označene. Ukupno ih je 19, ukupne dužine preko 80 km.
Postoje i jednostavne i teške zahtjevne staze, tako da svatko može odabrati stazu prema svojim sposobnostima, željama i raspoloženjima. Kada dođete do vrhunca, pojaviti će vam se prekrasan pogled s jednog od najljepših vidikovaca.

Iz sigurnosnih razloga, dobro je imati kartu staza koja ih opisuje i nudi korisne relevantne informacije. Ove karte također govore planinarima što mogu očekivati na njihovom putu. Na kraju staze koja vas vodi do Vele Luke, možete uživati u ručku u restoranu na prekrasnoj plaži u najatraktivnijoj uvali u okolici.
Dobro se zabavite na pješačkim stazama Baške i ne zaboravite uzeti svoj fotoaparat. Imajte na umu i okolinu, tako da i drugi posjetitelji mogu uživati u tim prirodnim ljepotama.

 

PDM-GULIVER cijeni i štiti Vašu privatnost. U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci. Samo i isključivo u slučaju kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećim u vrijeme prikupljanja podataka. Naše Internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim Internet stranicama. Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti na Internet stranici slanjem e-maila Agencija posluje u svojstvu organizatora, posrednika i trgovca kao i njegova ovlaštenja za ista. Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Ministarstva turizma-samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10 000 Zagreb