Baška Outdoor Festival 13.-15.10.2017.

Ove godine nudimo čak pet atraktivnih outdoor sportskih programa, od brdskog biciklizma, traila, preko planinarenja do penjanja na stijeni i zip-line-a.

SPORTAŠI I REKREATIVCI VRAĆAJU SE U BAŠKU NA TREĆI OUTDOOR FESTIVAL

Treće izdanje Baška Outdoor Festivala donosi prave adrenalinske izazove tijekom trodnevnog programa koji započinje u petak13. listopada i traje sve do kasnih popodnevnih sati u nedjelju15. listopada.

Planinarsko društvo Obzova svima željnima upoznavanja krajolika Baške i Krka u sporom ritmu organizira planinarski izlet do lokacija Mjesečev plato i Lokve-Diviška, za sve uzraste. Planinarski izleti održat će se u nedjelju, 15. listopada.

Penjalište Portafortuna će i ove godine ugostiti penjače po stijenama, napredne i početne, koji će se na ovogodišnjem Baška Outdoor Festivalu prvi puta susresti s penjanjem po stijenama i moći će naučiti osnove penjanja i korištenja opreme, uz stručno vodstvo Alpinističkog kluba Put. Uz to, nakon samog penjanja imat će priliku poslušati ipredavanje pod nazivom „Put od sportskog penjanja do velikih stijena“.

Posjetiteljima Baška Outdoor Festivala na raspolaganju su i jedinstvena Outdoor karta i Outdoor brošura, koje je Turistička zajednica općine Baška razvila i izradila kako bi im omogućila lakše snalaženje u prostoru i pronalaženje svih znamenitosti Baške i okolice te uživanje u više od 90 km šetnica, biciklističkim rutama povezanih povijesnim i kulturnim lokacijama i predivnoj prirodi Baške i okolice koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Baška Outdoor Festival

* * *

13. – 15.10.
ZIPLINE EDISON (Edison Zipline Krk)

13. – 14.10.
KRK ‘N’ ROLL MTB MARATON (Adria Bike)

14.10.
KRK ISLAND TRAIL 2017 (Outdoor.hr) 

15.10. 
PLANINARSKI IZLET: MJESEČEV PLATO I LOKVA DIVIŠKA (PD „Obzova“)

15.10. 
PENJANJE NA PENJALIŠTU PORTAFORTUNA (AK „Put“)