24/7 Support number 385 - 51- 864 - 007

MITAS 4 ISLANDS MTB STAGE RACE – 9. 4. – 13. 4. 2019.

 

PROLOG: Baška, 9.4.2019.
START: Baška, 10.4.2019.

Peto izdanje Mitas 4 Islands MTB stage race utrke u Hrvatskoj tradicionalno starta u Baški! Ove godine u Baški je organizirana i prolog faza, kao uvodna faza utrke u kojoj će sudjelovati preko 600 biciklista iz cijeloga svijeta!

Utrka će se održavati od 10. do 13. travnja, s novom, uvodnom fazom koja će se održati 9. travnja! Start utrke je u Baški, a vozi se na četiri otoka: Krku, Rabu, Cresu i Lošinju.
U tom periodu više od 600 natjecatelja, iz 33 zemlje svijeta, prijeći će 4 otoka270 kilometara staze i preko 5000 metara ukupnog visinskog uspona.

Budući da uz profesionalne sportaše utrku voze i rekreativci, svojevrsnim herojima se smatraju svi koji je uspiju završiti.

Utrka MITAS 4 Islands boduje se po međunarodnom sustavu bodovanja u brdskom biciklizmu – UCI.

MITAS 4 ISLANDS MTB Stage Race pokrenut je prije pet godina, upravo u Baški. Ova manifestacija iznačila je početak brendiranja i pozicioniranja Baške kao značajne outdoor destinacije, koja svojim posjetiteljima nudi sve što im je potrebno za idealan aktivni odmor u jedinstvenom prirodnom okruženju!
I ove godine utrka ima veliku važnost za turističku predsezonu na kvarnerskim otocima. Natjecatelji mogu birati između brodskog, hotelskog ili smještaja u vlastitoj organizaciji.
Jedinstven koncept utrke svrstao ju je u najzanimljivije utrke tog tipa u svijetu, a sinergija top događaja i turizma Bašku i otok Krk ucrtava kao važne točke na cikloturističkoj karti Europe i svijeta.
Za više informacija posjetite internetsku stranicu 4 Islands.

PDM-GULIVER cijeni i štiti Vašu privatnost. U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci. Samo i isključivo u slučaju kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećim u vrijeme prikupljanja podataka. Naše Internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim Internet stranicama. Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti na Internet stranici slanjem e-maila Agencija posluje u svojstvu organizatora, posrednika i trgovca kao i njegova ovlaštenja za ista. Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Ministarstva turizma-samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10 000 Zagreb