24/7 Support number 385 - 51- 864 - 007

O Baški

Smještena na kraju otoka u kotlini,  s plažom koja se proteže gotovo cijelim mjestom, Baška postaje slika koja jedva izblijedi iz sjećanja. Šetajući starim mjestom, malim, uskim, kamenim ulicama ili uz more uz rivu, nitko ne ostane ravnodušan.

_MG_0415

 

Označene turističke staze pravi su užitak za ljubitelje prirode, slikovitog pogleda i tišine. Oni koji ne vole biti “umorni” na odmoru, ali žele “nešto više”, mogu hodati i otkriti GLAGOLJSKU STAZU BAŠKE (35 glagoljskih slova – skulptura u kamenu postavljeni na različitim mjestima), posjetiti muzej Baške, crkvu Sv. Lucije u mjestu Jurandvor gdje je pronađena Baščanska ploča i mnogo zanimljivijih kulturnih sadržaja. A oni koji jednostavno žele provesti hedonistički odmor naći će svoje mjesto na plaži, u kafiću uz more ili jednostavno uživati u lokalnoj gastronomiji. Sve to treba biti dovoljan razlog za provjeru je li Baška, kako kažu, mjesto koje jednom posjetite i uvijek mu se vraćate.

 

 

 

 

 

PDM-GULIVER cijeni i štiti Vašu privatnost. U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci. Samo i isključivo u slučaju kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećim u vrijeme prikupljanja podataka. Naše Internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim Internet stranicama. Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti na Internet stranici slanjem e-maila Agencija posluje u svojstvu organizatora, posrednika i trgovca kao i njegova ovlaštenja za ista. Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Ministarstva turizma-samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10 000 Zagreb