24/7 Support number 385 - 51- 864 - 007

Plaže u Baški

Baška je okružena sa tridesetak šljunčanih plaža koje su dostupne plivačima svih generacija. Do ovih se plaža može stići pješice ili brodom.
Najveća i najljepša je Vela Plaža, velika plaža, u samom središtu mjesta, poduprta barovima, restoranima, kafićima, hotelima, privatnim apartmanima i drugim turističkim objektima.

“Vela plaža” je prirodna šljunčana plaža duga 1800 m, koja može primiti nekoliko tisuća plivača. Posebno je pogodna za djecu i neplivače.
Od 1999. Europska plava zastava zavijorila je na Velikoj plaži i postala zaštitni znak Baške, kao dokaz visoke kakvoće mora.
Plavu zastavu dodjeljuje Zaklada za odgoj i obrazovanje za okoliš u Europi i simbolizira očuvano, sigurno i ugodno okruženo, čisto more i obalu te plažu koja je dobro održavana, uz dobro razvijen sustav za upravljanje ovim područjem.

Na plaži možete iznajmiti pedaline, suncobrane, ležaljke i ostale stvari koji Vam pomažu provesti ugodan i bezbrižan boravak na plaži.

Ostale plaže:
Danas se plaže koriste kao što su u prošlom stoljeću. Jedina razlika je u tome što danas prateći sadržaji osiguravaju da svi posjetitelji mogu biti sigurni i zabrinuti.
Pravilnik o plaži općine Baška propisuje način na koji se plaže trebaju koristiti i ponašati se na njima.

 

PDM-GULIVER cijeni i štiti Vašu privatnost. U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci. Samo i isključivo u slučaju kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećim u vrijeme prikupljanja podataka. Naše Internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim Internet stranicama. Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti na Internet stranici slanjem e-maila Agencija posluje u svojstvu organizatora, posrednika i trgovca kao i njegova ovlaštenja za ista. Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Ministarstva turizma-samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10 000 Zagreb