24/7 Support number 385 - 51- 864 - 007

Portal “Ala šu” i novi plan mjesta!

Portal “Ala šu, na kojem možete pronaći sva događanja na otoku Krku, sada ima i mogućnost ispisa!
Od sada za svoje goste možete ispisati kalendar događanja točno za onaj period u kojem je gost (ili vi) na otoku – samo označite datume i na dnu će vam se pojaviti znak za print!

Turistička zajednica Baška dijeli besplatna nova izdanja plana mjesta, za područje općine Baška, svim privatnim iznajmljivačima i turističkim djelatnicima u Turističkom informativnom centru TZO Baška, svakog radnog dana na adresi Kralja Zvonimira 114.
Novi plan mjesta od sada je dostupan u praktičnom, manjem formatu, a na njemu su obuhvaćeni Baška, Jurandvor, Batomalj i Draga Bašćanska!

PDM-GULIVER cijeni i štiti Vašu privatnost. U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci. Samo i isključivo u slučaju kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećim u vrijeme prikupljanja podataka. Naše Internet stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim Internet stranicama. Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti na Internet stranici slanjem e-maila Agencija posluje u svojstvu organizatora, posrednika i trgovca kao i njegova ovlaštenja za ista. Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Ministarstva turizma-samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10 000 Zagreb